fbpx
Top Right Background

Ontdek de wondere wereld van groupeez

#influencing2.0

1. Toerisme Limburg wil graag een nieuw ruiterpad promoten

Toerisme Limburg investeerde veel tijd in het aanleggen van een ruiterpad door een bos. Ze vermelden het traject in het magazine, op de websiteen publiceren enkele berichten op social media.

Toch willen ze graag wat meer ruchtbaarheid geven.

2. Toerisme Limburg gebruikt groupeez

Toerisme Limburg maakt een nieuw project aan. Tijdens de doelgroepbepalingkiezen ze ervoor om alle verenigingen in Limburg te selecteren, die aangeven dat ze met ruiterij bezig zijn.

3. Screening en optimalisatie

Het project wordt ingediend en gescreend door de specialisten bij groupeez.

Om het effect ook op lange duur te garanderen raden we Toerisme Limburg ook aan om verenigingen te benaderen die een eigen website beheren. De info die hierop komt is minder vluchtig dan die op sociale media.

Voor een maximaal bereik besluiten ze om te kiezen voor zowel Instagram als Facebook.

4. Prospectie

Toerisme Limburg stuurt het project uit naar de betrokken verenigingen. Als deadline geven ze 1 week mee. Het project bestaat uit een grondige briefing, enkele voorbeelden en de gewenste sociale media kanalen.

Deze info wordt aangevuld met info vanuit het platform: wanneer de info best gedeeld wordt door de verenigingen en welke hashtags ze kunnen gebruiken.

5. Acceptatie en uitvoering

Toerisme Limburg ontvangt na het verstrijken van de deadline een overzicht van de verenigingen die willen deelnemen. Ze beslissen zelf of ze met alle partijen in zee gaan of liever een selectie maken.

De definitieve details worden doorgegeven. De verenigingen delen de info met de leden en gaan aan de slag om het ruiterparcours zelf te verkennen en hun bevindingen te delen via Facebook of Instagram.

6. Rapportering en betaling

Met enkele screenshots rondtde vereniging het project af. Het platform vult deze gegevens aan met verschillende statistieken en de klant, Toerisme Limburg, krijgt een eindrapport.

Na goedkeuring van de klant,ontvangen de verschillende, deelnemende clubs hun betaling.

Share:
Open Notification Goto Top
Close Notification

Contacteer ons

+32 498 82 21 39
hello@groupeez.eu

Recent News

Other News